Tiedostojen lisääminen

Voit lisätä erilaisia tiedostoja kotisivuille kuten esimerkiksi valokuvia, pdf-, word- ja monia muita erilaisia tiedostoja. Tiedoston lisääminen onnistuu menemällä sivueditoriin jonne tiedostoja haluaa lisätä.

1. mene sen sivun sivueditoriin jonne tiedoston haluat lisätä
  2. klikkaa editorin vasemmassa yläreunassa nappia “Lisää media”
  3. avautuvassa ikkunassa valitse “siirrä tiedostoja” (jos tiedosto on jo sivuille ladattuna valitse “mediakirjasto” josta valitset oikean tiedoston)
  4. valitse tiedosto koneelta
  5. kun tiedosto on latautunut klikkaa “Lisää tekstiin”
  6. tallenna sivu