Ohjeet

Ohjesivulta löydät palveluun ja sen käyttöön liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Mikäli et löydä apua ongelmaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Seuraavat ohjeet ovat vain PRO-teemoihin

Seuraavat ohjeet ovat vain muokattaviin teemoihin. (poistuneet valikoimasta)

Muita ohjeita

Kotisivujen rekisteröinti

Kotisivut rekisteröidään palvelun etusivulla olevan linkin kautta. Kotisivut ovat välittömästi käytössä rekisteröinnin jälkeen. Lasku lähetetään rekisteröinnin yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen seuraavan kuun alussa. Jos olet rekisteröinyt kotisivun esimerkiksi 5.11.2011, lähetetään lasku joulukuun alussa.

Blogi

Kotisivupalvelumme sisältää myös blogiominaisuuden. Blogikirjoitukset lisätään kohdasta ”Artikkelit” -> ”Lisää uusi”. Blogikirjoitukset eroavat sivuista siten, että niitä voivat sivuillasi vierailevat kommentoida. Muutoin blogiartikkeleita voi muokata samalla tavalla kuin sivuja.

Blogiartikkelit saat näkyviin esimerkiksi vimpaimen avulla. Lisää kotisivusi ulkoasuun vimpain ”Viimeisimmät artikkelit”. Tämä lisää linkkilistan kirjoittamistasi blogiartikkeleista.

Voit myös luoda uuden sivun ja nimetä sen esimerkiksi ”Blogi”. Tämän jälkeen valitse kohdasta ”Asetukset” -> ”Lukeminen” artikkeleiden sivuksi luomasi sivu ”Blogi”. Blogikirjoitukset ilmestyvät siinä tapauksessa blogisivulle. Voit lisätä luomasi blogisivun valikkoosi, jolloin blogisi löytyy helposti.

Lisäosat

Lisäosat valikosta löytyy lisäominaisuuksia kotisivuille kuten kalenteri, palautelomake ja kyselyt. Ota haluamasi lisäosa käyttöön valitsemalla lisäosan alta ”Ota käyttöön”. Tämän jälkeen hallintapaneelin valikkoon ilmestyy kyseisen lisäosan linkki, joissa asetuksia voi muokata.