Oman Domainin käyttö

Palvelussamme on mahdollista käyttää domainia ts. verkkotunnusta. Kun rekisteröit kotisivun, saat osoitteeksi minunsivu.kotisivuni.org tyylisen osoitteen. Tämä on mahdollista muuttaa esimerkiksi minunsivu.com osoitteeksi.

Meidän kauttamme on saatavana COM, NET, INFO sekä FI-päätteisiä domaineja sekä tarvittaessa myös pelkät nimipalvelimet jos hankit domainin itse. Meiltä ostetut domainit sisältävät nimipalvelimet ja hoidamme kaiken kuntoon puolestanne. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

Jos teillä on jo domain tai hankitte sen muualta, on sen nimipalveluiden DNS-asetuksia muutettava jotta domain tietää mihin sivustoon se halutaan liitettävän. Nimipalvelinten DNS-asetusten A Record vaihdetaan/asetetaan ohjautumaan kotisivuni.fi palvelimelle 80.83.6.151

Tämän jälkeen kirjaudutaan kotisivuni.fi palveluun ja suunnataan Työkalut -> Oma Domain ja asetetaan haluttu domain ja tallennetaan. Tämän jälkeen domain on toiminnassa. Ei kannata kuitenkaan hätääntyä mikäli domain ei heti toimi, DNS-asetusten muutoksessa saattaa kulua n. 1-24 tuntia ennen kuin muutos astuu voimaan.