Yrityksen kotisivut

Leikkaa yrityksen kuluista iso siivu pois

Yrittäjä HUOM! Maksatko liikaa kotisivuistasi? 25€/kk? 199€/vuosi? 249€/vuosi? 450€/vuosi? Kuulostaako tutulle? Jos kuulostaa ja haluat päästä murto-osaan kuluissa, jatka toki lukemista.

Markkinoilla on useita erilaisia kotisivupalveluja ja me olemme yksi toimija niiden joukossa. Mikä tekee meistä markkinoiden parhaan? Olemme toimineet erilaisissa kotisivupalveluissa lähes 10 vuoden ajan ja tiedämme tarkkaan alan kustannusrakenteen, kotisivujen hinnoittelun ja mitä hinta pitää sisällään. Tiedämme myös sen, että hinnoissa on ilmaa suunnattoman paljon. Varsinkin yrittäjiä kupataan viimeistä euroa myöten. Tukipalvelut ovat myös olennainen osa kotisivuja. Useissa palveluissa asiakaspalvelu/tuki on erittäin huonoa, voisi sanoa jopa ala-arvoista. Nyt asia on toisin.

Meillä et maksa turhasta. Olemme hinnoitelleet kotisivujen hinnan niin alas, että se on varmasti kohdallaan. Lisäksi asiakaspalvelumme vastaa jokaiseen viestiin hyvin nopeasti. Vastaamme myös viesteihin nopeasti sen jälkeen, kun olemme saaneet tilauksen. Eikä meidän mielestämme tyhmiä kysymyksiä ole edes olemassa.

Mitä Kotisivut maksavat meillä?

Meillä palvelu maksaa vain 59€/vuosi sisältäen ALV. 24%. Hinta pitää sisällään palvelun kaikki ominaisuudet. Tämä asia kannattaa ottaa huomioon vertaillessa eri palveluntarjoajia. Useat toimijat veloittavat jokaisesta lisäpalvelusta erikseen ja yksittäisen ominaisuuden hinta muodostuu vuositasolla yllättävän korkeaksi. Meillä maksaa koko paketti vain 59€/vuosi. Piste. Voit tutustua palvelun ominaisuuksiin tästä.

Jätä kotisivupalvelusi huoli meidän hoidettavaksemme, ja vieläpä todella edullisesti.

Ylläpito

Eikö aikasi riitä kotisivujen ylläpitämiseen ja tekemiseen? Ei hätää, meiltä saa tilattua myös kustomoitua työtä. Jos haluat lisätä yrityksesi värit, logot jne. sivuillesi eikä oma aikasi riitä niitä tekemään, teemme muokkauksen puolestanne. Jos teillä on myös tarvetta päivittää sivuja aika ajoin, voimme neuvotella erikseen ylläpitosopimuksen jolla hoidamme homman puolestanne, jolloin olette täysin vapaita kotisivujenne hoidosta. Lisätietoja hinnastosta ja asiakaspalvelusta.

Miksi yritys tarvitsee nettisivut?

Nykyään kaikki etsivät tietoa internetistä, olipa kyseessä mikä tahansa tuote tai palvelu niin aina siitä etsitään tietoa hakukoneiden avulla. Tämän vuoksi on hyvin tärkeää löytyä verkosta ajankohtaisilla tiedoilla varustetuilla nettisivuilla. Tiedon hakeminen hakukoneella on jo periaatteessa ostopäätös. Tarve tuotteesta/palvelusta on olemassa ja siitä halutaan lisätietoa. Ja  mistä sitä tietoa saa? Eilisen päivän sanomalehdestä tai radiomainoksesta? Ei suinkaan, kaikki tieto on syytä löytyä netistä omilta kotisivuilta. Tämä on syytä muistaa, varsinkin pienyrittäjien joiden brändi ei ehkä ole vielä niin tuttu ja toimitaan vain paikallisesti.

Nyt kipin kapin kotisivuasiat kuntoon. Tilaa palvelu välittömästi, älä jätä sitä huomiseen. Kilpailijasi ei ehkä ole yhtä fiksu ja hän haikailee edelleeen eilisen lehtimainoksen tuovien asiakkaiden perään.

Tilaa yrityksen kotisivut tästä.